Bytt Google Workspace-lisenspartneren din til Swedbyte

Takket være vår lange erfaring med Google-verktøyene garanterer vi en smidig overgang til et produktivt samarbeidsmiljø.

Google Workspace sammen med Swedbyte

Swedbyte jobbet vært en partner for Google Workspace (tidligere Google G Suite) siden 2011. Vi har hjulpet hundrevis av bedrifter med å komme i gang med Googles skytjenester for å få mest mulig ut av pakken. Hvis du allerede har et aktivt Google Workspace-abonnement, kan vi hjelpe deg med å redusere kostnadene dine og få ekstra fordeler som støtte, integrasjoner og opplæring.

Uavhengig av størrelsen din satser vi alltid på å bygge langsiktige og tillitsfulle relasjoner med våre kunder og tilby skreddersydde faktureringsalternativer med fleksible betalingsbetingelser basert på dine behov. Det er ingen ekstra kostnader eller skjulte avgifter.

Reduserte kostnader

Avhengig av hvor mange lisenser du overfører, kan vi tilby opptil 20 % rabatt på abonnementet.

Fleksibel fakturering

Betal enkelt med faktura, etterskuddsvis, delt på kostnadssteder, etc.

Støtte

Ekspertene våre tilbyr rask støtte til deg og teamet ditt.

Slik fungerer det

Det er enkelt å bytte lisensagent til Swedbyte! Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet, så lager vi et individuelt tilbud for din bedrift. Når du har godkjent tilbudet, registrerer vi lisensene dine hos oss og så er det gjort. Alt skjer uten driftsavbrudd og er 100 % transparent for dine ansatte.
Bytt til Swedbyte

Hva er prosessen for å bytte lisenspartner?

Etter at du har fylt ut skjemaet, sender vi deg et tilbud. Når du har akseptert tilbudet, ber vi deg sende engangskode (transfer token). Etter det er vi klare til å overføre abonnementet ditt til oss og Swedbyte blir ditt nye lisensieringsselskap. Vi fakturerer deg deretter etter avtale.

 

Hvis du allerede har en forhåndsbetalt forbindelse med en Google Workspace-lisensagent, kan du overføre lisensene dine til Swedbyte på slutten av den forhåndsbetalte perioden.

Hva er transfer token?

Det er en kode som inneholder en unik kombinasjon av tall og bokstaver for at vi skal kunne overføre abonnementet til oss.

Hvor henter jeg engangskode (transfer token)?

Følg denne lenken og logg på med administratorrettigheter. For å opprette et transfer token må du angi vår partner-ID som er: C019gobyh. Når du har trykket på knappen og bekreftet innlogging, opprettes det en engangskode som er gyldig i 14 dager.

Hvor lang tid tar det å bytte lisenspartner?

Det skjer umiddelbart etter at vi har mottatt engangskoden din og lagt den inn i kontrollpanelet vårt.

Vil sluttbrukere merke noen forskjell i kontoene sine?

Nei, teamet ditt vil ikke merke noen forskjell før eller etter du bytter til Swedbyte. Overføringen skjer helt uten avbrudd og det er ingen endringer i ditt miljø eller hvordan verktøyene fungerer.

Har Swedbyte tilgang til dataene i kontoene dine?

Nei, men når du overfører Google Workspace-kontoen din til Swedbyte, vil vi ha som standardinnstilling muligheten til å legge til eller fjerne brukere, endre brukerinformasjon, tilbakestille passord og endre organisasjonsenheter. Hvis du ikke ønsker hjelp med dette, kan du når som helst endre innstillingene for tilgang til kontoen din slik at vi ikke har tilgang overhodet.

Hva gjør du hvis du allerede har en eksisterende avtale med gjenværende løpetid?

Dersom du har en avtale med månedlig etterskuddsbetaling, uavhengig av avtalens lengde, kan vi uten problemer overføre kontoen til oss, men dersom du derimot allerede har forskuddsbetalt for hele avtaleperioden, må den gjenværende tiden utløpe før du taper penger. I så fall flytter vi kontoen din til Swedbyte etter forfallsdato.

Hva skjer hvis du ikke er fornøyde med Swedbyte og ønsker å bytte leverandør?

Vi har tusenvis av fornøyde kunder og er sikre på at du også vil være en av dem, men hvis du av en eller annen grunn fortsatt ønsker å bytte leverandør, er prosessen like enkel som da du byttet til Swedbyte. Hos oss blir du aldri bundet av en avtale du ikke er fornøyd med.

Har du flere spørsmål?

Vi hjelper deg gjerne! Fyll ut skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg innen én arbeidsdag.

Kontakt oss

Om Google Workspace

Les mer om Google Workspace – et verktøy for et smidig samarbeid.

Les mer

Swedbyte - en trygg partner for lokale og globale bedrifter

interflora
Swedbyte partner - Metria
Bredband2
lansforsakringar
Swedbyte partner - Liber
Swedbyte Partner - Burger King
Swedbyte partner - MediusAscendo