IT Service Management

Dagens organisasjoner krever effektive IT-team som raskt kan komme til unnsetning, svare på spørsmål og løse problemer. For å kunne tilby nettopp dette, må IT-avdelinger ha verktøyene som trenges for å være mer kundefokusert og i stand til å levere tjenester på den beste måten.

Kontakt oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å etablere servicedesk.

Visste du at?

0 %

ansatte i IT-Service behandler sine kolleger som kunder, men kun 21 % sørger for at de er fornøyde med håndteringen.

0 %

tror det vil bli vanskeligere å jobbe innen IT i fremtiden.

Å jobbe med IT kan være utfordrende, uansett hvilken rolle du har. Etter hvert som organisasjonen vokser og kompleksiteten øker, blir håndteringen av IT-forespørsler, eiendeler og sikkerhetsspørsmål også desto mer utfordrende. Ved å implementere et moderne verktøy for ITSM hjelper vi deg med å:

1. Bruke IT-ressursene dine effektivt
2. Spare penger
3. Forhindre problemer før de oppstår

72%

av ansatte i IT føler at arbeidet deres ikke blir verdsatt eller er undervurdert.

25%

av IT-spesialister føler at servicen deres faktisk oppfyller ansattes forventninger.

20%

tid kan spares ved å bruke automatiseringer og selvbetjening.

50%

av den normalt brukte kostnaden kan spares ved å velge en skybasert ITSM-løsning i stedet.

Få IT-service & support på plass

Med de verktøyene og metodene som passer akkurat deg, hjelper vi deg å bygge ditt nye IT-miljø i skyen hvor du og dine ansatte får den støtten dere trenger.
 • 1

  Workshop og analyse

  Vi holder workshops som lar oss forstå dine nåværende IT-prosesser på et detaljert nivå og hjelper deg med å identifisere utfordringene du står overfor.

 • 2

  Implementering

  Med de verktøyene og metodene som passer akkurat deg, hjelper vi deg å bygge et nytt IT-miljø i skyen, hvor du og dine ansatte får den støtten dere trenger.

 • 3

  Opplæring og støtte

  Våre produkteksperter er til stede for å holde treningsøkter for både administratorer, superbrukere og resten av teamet. På denne måten sikrer vi at alle kommer i gang med verktøyet og blir mest effektive.

 • 4

  Utvikling

  Bruker du flere systemer? Uansett hvilken type system du ønsker å integrere din servicedesk med, kan vårt team av utviklere hjelpe deg med å skape apper og integrasjoner basert på dine behov.

Hvorfor Swedbyte?

Swedbyte har vært en ledende partner av Freshworks siden 2014. Vi har hjulpet mange bedrifter i ulike bransjer med å implementere Freshservice og vokse raskere.
Kontakt oss

Kompetanse

Vi har solid erfaring og kunnskap innen ITSM og jobber med noen av de beste verktøyene som finnes på markedet akkurat nå.

Alt du trenger

Vi kan tilby deg effektive pakkeløsninger siden vi jobber med flere av de beste verktøyene innen SaaS og er vant til å gjennomføre implementeringsprosjekter på tvers av ulike bransjer.

De beste verktøyene

Det finnes mange ITSM-verktøy, men vi har valgt ut de beste produktene som har vist seg å være kostnadseffektive samt tilbyr mange funksjoner, brukervennlig grensesnitt og enkel implementering.

Global tilstedeværelse

Swedbyte er en del av Freshworks sterke partnernettverk, og våre produkteksperter jobber globalt. Vi hjelper til med å utvikle din servicedesk på en trygg og sikker måte, også utenfor Sveriges grenser.

Er det på tide å ta hånd om IT-service?

Fremtiden i ITSM er allerede her:

Brukervennlighet

Glem lange, kompliserte prosesser for å få hjelp fra IT. Den nye veien er enkel å forstå og følge både for spørreren og IT-agenten.

Mulighet for selvhjelp

Du kan spare 20 % av kostnaden per sak ved å implementere en selvbetjeningsportal, et samlingssted for både kunnskapsdatabase og kundeportal.

pexels-negative-space-160107

Rapporter og analyser

Lag tilpassede rapporter som muliggjør raske og effektive beslutninger basert på faktiske data.

Automatisert arbeidsflyt

Freshservice tilbyr en fin og fleksibel arbeidsflyt hvor du kan bygge automatiseringer på en enkel måte som sikrer at jobben blir gjort uten manuelle rutiner.

Anbefalte produkter

En brukervennlig og enkel skybasert servicedesk som er lett å sette opp og konfigurere, kan raskt modernisere IT-avdelingen din.

Kontakt oss i dag for å ta en prat om hva vi kan tilby din bedrift innen ITSM

Kontakt oss