Swedbyte er en verdiskapende samarbeidspartner med dyp kompetanse innen utvalgte forretningsområder.

Grunnlagt i 2011

I mer enn et tiår har vi hjulpet flere bedrifter å lykkes med skytjenester.

2.000+

Vi jobber med over 2000 forskjellige bedrifter i ulike størrelser og bransjer.

100.000+

Et antall mennesker som daglig bruker skytjenester levert av Swedbyte.

En stabil partner i Norden for ledende globale skyløsninger. Vi har alltid et tydelig fokus på dine behov og skaper merverdi for våre kunder.

Swedbyte er et svensk teknologiselskap med hovedkontor i Stockholm, grunnlagt av personer med lang erfaring innen IT- og kundeservicebransjen.
Vi er en forhandler som gir kundene det lille ekstra. I tillegg til å selge lisenser til skytjenester, som vi nøye har utvalgt, tilbyr vi bransjekunnskap, konsulenttjenester og har et meget sterkt kundefokus. Konsulenttjenestene våre kan dreie seg om strategisk rådgivning, implementering, utvikling, opplæring, support og mye mer.
Våre styrker er: kundeservice, samarbeid, prosjektledelse og ITSM. Vi har gode relasjoner med ledende SaaS-selskaper som tilbyr de beste verktøyene på markedet.
Swedbyte er en Google-anbefalt partner til å implementere Google Workspace (tidligere G Suite), foretrukket partner for Freshworks med deres kundeserviceverktøy og Solutions Partner for Asana, en ledende arbeidsstyringsplattform.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Ikke nøl med å kontakte oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe din bedrift!
Kontakt oss