Asana for markedsføring og kreative team

Tydelige oppgaver og mål, enkle arbeidsprosesser, mindre unødvendig arbeid – med Asana kan teamet ditt konsentrere seg om det som virkelig er viktig.

Boka en demo

Løsningen for de viktigste oppgavene

Fra en ny idé til resultatrapport – bruk mindre tid og krefter på vellykkede kampanjer, produktlanseringer, eventplanlegging og mer.
projekt i asana

Prosjekter uten forsinkelser

Du kan være sikker på at teamet har alt de trenger for å komme i gang med prosjektet på en mest produktiv måte. Standardiser forespørsler og samle briefs i Forms - sentraliser arbeidsprosessene dine.

Klare planer

Med Timeline kan du visualisere prosjektplanene dine og se hvordan oppgavene henger sammen. Da er det ingen forsinkelser i prosjektarbeidet, til og med når planene endres.
asana belastning

Jevn arbeidsbelastning

Workload viser hvor mye hver ansatt må gjøre akkurat nå. Takket være Workload kan du balansere arbeidsbelastningen, slik at ingen får for mye på skrivebordet og risikerer å misse tidsfrister.

Automatiserte prosesser

Automatisering optimaliserer arbeidet med markedsføring og innhold. Større klarhet i prosessene, færre feil og mindre kjedelig rutinearbeid. Gi teamet mer tid til å være kreative.
godkännanden i asana

Tilbakemelding

I Asana blir tilbakemeldinger til oppgaver. På denne måten vet teamet nøyaktig hva som må forbedres og jobber mer produktivt uten å bruke tid på unødvendig kommunikasjon.

Bli kvitt unødvendige e-poster

Godkjenninger skaper ofte flaskehalser i arbeidet. Med Approvals i Asana kan du spore og holde deg oppdatert på hva som må godkjennes og når, slik at prosjekter ikke stopper på grunn av manglende tilbakemelding.

Du er i godt selskap

Ledende selskaper bruker allerede Asana
Spotify
Uber
PayPal
Facebook
Harward University
KLM
Deloitte
Google

INTEGRASJONER

Alle data i alt-i-ett-system

Integrer alle jobbappene dine i Asana – hold informasjon, verktøy og prosesser sammen og koblet til hverandre.

Gjør ting du liker

Vi tar oss av resten.
Start din gratis 30-dagers prøveperiode i Asana Business i dag.